Publik uuris, mis ajendas Katrinit (pildil Bernie Ecclestone`iga - toim. ) raamatut kirjutama? "Mind on kirjutamine paelunud juba lapsest peale. Ma olen hästi emotsionaalne ja võtan palju südamesse. Mäletan juba lapsena, kuidas kirjutamine aitas tohutust mõttekoormast vabaneda."

"Hästi palju on hinges ja seda iga päev endas kanda on raske. See oli kindlasti üks peamisi põhjusi, mis sundis mind selle pakkumise vastu võtma," sõnab mõned aastat tagasi Londonisse kolinud ja seal polomängija Adam Buchananiga abiellunud Katrin.

Ärimees Rein Kilgist peatükk

Kuid enne Adam Buchananiga kohtumist oli Katrinil väidetavalt suhe kohaliku ärimehe Rein Kilgiga. Kas ka härra Kilk saab raamatus oma peatüki?

"See ei ole minu jaoks just kõige kergem teema, aga juba Dostojevski ütles, et kui midagi üles tunnistada siis juba kõik! Kuna tahtsin kirjutada üdini tõest lugu, siis mul oli võimatu Kilki oma eluloost välja jätta, seda enam et me suhtlesime peaaegu kuus aastat."

Katrin nendib, et Kilk oli aastaid tema parim sõber, kelle eluvaateid ta hindas ja austas.
"Enamik inimesi arvas mind tema armukeseks ja perekonnalõhkujaks. Vähesed teavad, et Kilgil on seadusliku naise ja kolme lapse kõrvalt veel kaks perekonda. Kui mina Reinuga kohtusin oli tal enda sõnul kolm naist!"
 
Armuke või lihtsalt sõber?

Raamatus "Seks, valed ja eneseusk" räägib Katrin suhtest esimest korda nii nagu see oli. "Sõna armuke tähendab varjatud armastust ja lubamatut seksi. Meie suhtes aga sellest rääkida ei saa."

Ta lisab: "Kilgil oli ainult üks armuke - Kaie Raig, kellega ta Kaie isa äri "Pere Leib" edasi arendab.
Kaiele kuulusid Reinu romantilised ööd ja reisid. Mina käisin Kilgi ja tema alluvatega ühe korra Šoti piiri ääres kummikutega lambaid vaatmas, millest ajakiri Kroonika tegi loo nagu me oleksime päevi Harrodsi kaubamajas šopanud."

"Mis nimetuse alla mina tema elus kuulusin, ei tea ma tegelikult tänaseni. Kindlasti ei olnud ma tema armuke, sest meie suhtes puudus nii kirg, seks kui priiskavad reisid."
 
Katrin tunnistab: "Küll aga mäletan ma pikki telefonikõnesid, meie kirjavahetust ja kiireid lõunaid. Kilk oli minu jaoks minu parim sõber, keda ma arvasin end armastavat, sest ma ei olnud õiget armastust veel kogenud."

Kilgi firma trükib raamatu

Katrin räägib, et tema õige pea ilmuva raamatu trükkis Kilgi suurosalusega firma Greif.

"Mul on hea meel, et Rein on säilitanud oma suuremeelsuse ja ei pannud trükimasinaid minu raamatuga seoses lukku."

Katrin meenutab, et kui ta kuus aastat tagasi oma kummalise suhte telefonivestlusega lõpetas oli Kilk tema peale väidetavalt hirmus vihane.

"Ta karjus: "Tule tagasi! Ma loodan, et Rein on tänaseks mõistnud, et ma pidin oma eluga edasi minema ja ta on õnnelik. Aga sellest kõigest on pikemalt juttu juba raamatus," lubab ajakirjanik.