Ühendkuningriigi üks juhtivaid ilukirgurge Gerard Lambe sõnas The Sunile, et 66-aastase Putini näost on selgelt näha, et see pole tema loomulik välimus. Ta viitab, et näojoontelt oli Putin varasemalt pigem tagasihoidlik, isegi nohiklik. Nüüd näeb ta palju mehisem välja. Ja loomulikult aitavad lõikused varjata vanust.

Väljaanne toob isegi võrdluse, et nooruspõlves nägi Putin välja kui Mr. Bean. Praegu ei kujuta teda nii ettegi. Vene meedias ilmuvad pidevalt hoopis pildid sellest, kuidas ta võitluskunstidega tegeleb või hoopis kaugel Siberis jõest kala püüab, endal ülakeha paljas.

Väidetavalt on ta teinud Botoxi-süste ning kirurgid on ta näo kallale läinud ka noaga. Isegi Venemaal levib järgnev populaarne nali: kui keegi peaks küsima, miks on Venemaal stagnatsioon ja poliitliidrite hulgas pole ühtegi uut nägu, saab kosta, et Putinil ju on uus nägu.

Doktor Gerard Lambe arutles, et Putini näojooned on selgelt aastatega muutunud. Üldiselt on kombeks, et inimeste näojooned muutuvad vananedes pigem kitsamaks, siis Putinil on vastupidi: nägu on tunduvalt laiem ja jõulisem. Ta oletab, et põskedes on täidised.

Lambe märkis, et ilmselt on on timmitud ka tema silmulaugu ning lõuga. Siiski soovitab Lambe riigipeal lõikuste ja täidistega veidi tagasi tõmmata, kuna see paistab juba nii selgelt välja, ta nägu on otsesõnu tehislik.

Üks on aga selge ja seda ilmselt Putin ka soovib: 66-aastane ta kindlasti välja ei näe, pigem 45.