Ta joob kui loom, suitsetab kui korsten ja kui uskuda kõmulehti, on ta lühikese ajaga võrgutanud ära terve hulga A-kategooria näitlejatare…

Kes on see mees, keda paljud tema kolleegid nimetavad «armsaks iiri kelmiks»?
Colin Farrelli (26) on võimatu mitte märgata, ja sugugi mitte ainult tema pilkupaitava välimuse pärast. Viimasel ajal on ta pea igapäevane külaline lääne kõmulehtedes. Tema vallutuste hulka kuuluvad Britney Spears, Demi Moore ja viimati U2 mäned¯eri Paul Guinessi tütar Alexandra. Guiness, tõsi küll, pani tütre «ohtliku mehe» eest luku taha ja see pole mingi ime — Farrelli nimetatakse Hollywoodi noorimaks joodikuks ja seelikukütiks.

Kuid vallutuste kõrvalt on see Dublinis sündinud noormees saavutanud rohkem kui nii mõnigi ta eakaaslane. Telemaastikul karjääri alustanud näitleja vöö vahel on neli kopsakat filmi, ta on töötanud koos Hollywoodi gigantide Steven Spielbergi ja Al Pacinoga. Tema viimane saavutus — koomiksiaineline film Daredevil («Kartmatu tasuja») — oli kõige selle kõrval nagu «lapsemäng». Sellegipoolest on Farrell nüüd kuulus üle ilma ja ta ei tee probleemi, et tähelennule on kaasa aidanud ka Britney Spears…

Mis tunne on, kui sind Hollywoodi kõige seksikamaks, aga ka kõige ohtlikumaks meheks nimetatakse?
See on suurepärane! Ausalt, mind see ei sega. See ei röövi minult und ega uinuta kiiremini.

Kas «Kartmatu tasuja» tõi sinus välja lapse?
See oli tõesti lõbus. Hästi lõbus. Mul pole sedasorti tööd varem olnud. Siiamaani olen teinud tüüpe, kellel on olemas mingi side reaalsusega ja kelle sees käib mingi võitlus. Aga see tüüp oli täiesti mustvalge. Täielik hull.

Oled viimasel ajal mitmes märulifilmis kaasa löönud. Kas sa pead nüüd trenni tegema ja enda eest hoolitsema?
Ei. No kuulge! Tuleb lihtsalt sügavalt sisse-välja hingata ja järgmine võte teha. Õllejoomist see küll ei sega. See poleks ju lõbus.

Kuidas juuste mahaajamisse suhtusid?
Võtsin asja rahulikult. Esimest korda ajasin juuksed maha 17aastaselt, ja olen seda hiljemgi teinud. Nii et see ei olnud mingi probleem.

Kas Iirimaal loetakse koomiksiraamatuid?
Ei, üldse mitte. Ma polnud Daredevilist kuulnudki, kuni kohtasin Marki (Mark Steven Johnson — rezhissöör). Minu kodumaal pole koomiksikultuuri. Ei mingeid pesapallikaarte ega midagi. Tegelikult, nüüd vist juba on Dublinis koomiksiraamatupood Forbidden Planet.
Aga Markil oli selle projekti vastu tõeline kirg, ta oli saanud oma esimese koomiksiraamatu kaheksa-aastaselt. Ta on tohutu fänn ja see kuidagi nakkas.

Sul on nüüd kõvasti fänne juurde tulnud.
Jah, paljud asjad on muutunud. Sõbrad helistavad ja teatavad, et fotograafid passivad mu ema maja juures Dublinis. Sellist asja pole varem juhtunud.

Ega see kõik juhuslikult Britney Spearsiga seotud ei ole?
Ei tea… Ta oli üks kahekümne viiest külalisest sellel esilinastusel. Me oleme lihtsalt sõbrad ja see on ka kõik.

Mis tema sellest meedia-kärast arvas?
Ta on sellega palju rohkem harjunud kui mina.

Kuidas su perekond asjasse suhtus?
Ehh… pole ju millessegi suhtuda. See kõik on nii uus. Nii mulle kui ka neile. Ma ei saanud sellisteks asjadeks üldse valmistuda. Suudan tõtt vaadata ainult nende asjadega, mis on mu ninast paari sentimeetri kaugusel. Ootame, mis edasi saab.

Sa ei teadnud, et midagi taolist võib juhtuda?
Ma olen selline kuradi idioot, kui ma ei mõtle. Ja ma ei mõtle. Olen hotellis koos perekonna ja sõpradega Dublinist, ja Britney on seal oma sõpradega. Me võtame kõik koos väikest esilinastuseelset drinki. Siis sõidame esilinastusele, limusiiniuksed lähevad lahti, ja algab täielik hullumaja. Kuni selle hetkeni ma üldse ei mõelnud. Inimesed süüdistavad mind, et küllap ma selle kõik lavastasin. Ma ei ole loll, aga ma tõesti ei mõelnud.

Kas sa oleksid võimeline Britneysse armuma?
Ta on suurepärane tüdruk. Tõesti armsake. Ja üldse mitte raske silmale vaadata.

Su tegelaskuju «Kartmatus tasujas» on karm kuju. Kas sa ise olid kooliajal kiusaja või see, kes nõrgemaid kaitses?
Mitte kunagi kiusaja. Pigem ikka kaitsja. Ma vihkan kiusajaid. Kui maailmas on üks asi, mida ma vihkan, siis on need inimesed, kes varitsevad nõrgemaid, lihtsalt selleks, et endal hea oleks.

Kas kodu aitab sul reaalsustaju säilitada?
Igatahes. Dublin on mu lemmiklinn, olen sealt pärit. Kui Dublinit ei oleks, ei teaks ma, kust ma tulen. Mu ainuke kindel aadress on Dublin.

Su perekond tuleb alati esilinastustele. Mida nad arvavad, kui loevad lehtedest, et oled jälle selle või tolle tüdruku ära võrgutanud? Või kui kirjutatakse, et sa ainult jood, suitsetad ja aeled ringi?
Ema leiab ilmselt, et see kõik on väga minu moodi. Nad teavad, et ma olen hea inimene. Ma ei ole halb. Ja ema muidugi muretseb, aga mis ta teha saab, ta on ema. Ta teab, et ma püüan endale maailmas teed rajada. Tal oleks hea meel, kui ma ropendaks, jooks ja suitsetaks vähem. Aga ma joon täpselt sama palju kui mu sõbrad kodus. Kodus on see täitesti tavaline. Me kõik joome igal õhtul paar pinti. Keegi ei tee sellest numbrit.