Küsimuse peale, kas Ratajkowski seksikus on naisele olnud elus pigem takistuseks või abiks, vastab modell mõlema vastusevariandi kasuks, vahendab Entertainmentnews.

"Ma arvan, et mul on väga keeruline suhe seksikas olemisega. Ma olen kindlasti leidnud selles uskumatu võimu ainult iseenda jaoks. Et olla võimas iseenda jaoks," räägib modell. "Ma ei pea silmas raha või kuulsust, vaid lihtsalt seda, et tunnen end oma kehas mugavalt."

Küll aga leiab Ratajkowski ilus olemises ka varjukülje. "Nagu ka iga teine naine, ma tunnen, et ma olen väärt palju rohkem kui minu keha. Ma tunnen, et paljud inimesed sildistavad mind. Kui sa saad moetööstuses endale sildi külge, siis on raske endale saada silti näiteks ärinaisena."

Modell on jaganud sarnaseid mõtteid ka kolm aastat tagasi seoses filmitööstusega. "See on huvitav paradoks. Seksika näitlejatarina on keeruline saada endale tõsiseid rolle. Sulle pakutakse koguaeg sama rolli ning inimesed mõtlevad nagu lambad, et seda see naine teebki," pihib Ratajkowski. "Loll on asjaolu, et naised moodustavad 50% populatsioonist ning nad lähevad vaatama filme, kus neid kujutatakse üheülbaliste tegelastena."