Raskeroki austajana tuntud president uuris noorte muusikute viimase aja tegemiste kohta. Pärast lühikest vestlust bändipoiste hiljutistest suursaavutusest ja tulevikuplaanidest kutsus Bedwetters riigipea endaga pildile, kirjutab Pärnu Postimees.

Bedwettersi laulja Joosep Järvesaar tuletas presidendile meelde, et kihvti fotomeenutuse jaoks tuleks presidendilgi popstaari kombel näppu visata. Nii ei jäänud presidendihärral muud üle kui noorte popstaaride nõudmistele järele anda.

“Väga meeldis, nad olid väga vahvad,” kiitis president poiste julget esinemist. “Arutasime, milliseid ansambleid nemad kuulavad ja mida nad võiksid veel kuulata. Lubasin neile saata mõne nime.”

Kutti arvates oli presidendiga koos poseerida väga lahe. “Ei usu, et me ta ära ehmatasime. Tean, et president kuulab ka ise sellist muusikat ja saab teemale pihta,” arutles ta.

Ilvese arvates ei olnud koos noorte rokkmuusikutega näppu visata sugugi ehmatav. “Külastan rokikontserte sageli. Minu esimene rokikontsert oli siis, kui olin 13aastane. Muusika, mis kõlas siis, kui olin 13, oli sel ajal päris raju,” seletas president.