Novembri alguses välja hüütud oksjon, kus läksid müüki ka EVELIN ILVESe (40) isiklikult soetatud rõivad, jäi ilma tõelisest pärlist! Evelin oli valmis oksjonile annetama ka oma mulluse presidendivastuvõtukostüümi, kui ilmnesid ootamatud takistused!

 

Mõne nädala eest kirjutas Kroonika heategevuslikust oksjonist, kus teiste tuntud daamide nagu metsosopran Annely Peebo kõrval annetas oma rõivad ka Evelin Ilves. Koostöös portaaliga Osta.ee internetis peetav rõivaoksjon kuulutati välja üle-eelmisel nädalal. Tulu, mis fotograaf Indrek Galetini korraldatud oksjonist laekub, läheb Pelgulinna sünnitusmajale.
Presidendikantselei takerdus aga iseenda kui institutsiooni hammasratastesse. Presidendiproua 2007. aasta vastuvõtul kantud kostüümi ei saanudki niisama lihtsalt okjonihaamri alla suunata, kuna see kuulub presidendikantseleile.
Evelin Ilvese koosseisuväline erasekretär Piia Vann tunnistab, et nad uurisid nii- ja naapidi, kuid võimalusi kleiti siiski oksjonile suunata ei leidnud.
«Meil oli hea tahe,» kinnitab Vann, «aga juriidiliselt pole see võimalik. Kleit kuulub tõepoolest presidendikantseleile.»