IMRE SOOÄÄRe mõisa õuel on pillerkaar. Imre ja Martin Breueri Pädaste mõisa rajatud hotell osutus üheks kahest hotellist Baltoskandia regioonis, mis valiti maailma kahekümne parima peatuspaiga hulka.

 
Reisiväljaanne Andrew Harper's Hideaway Report, mis Pädaste mõisa kõrgelt hindas ja neile auhinna omistas, on igakuine sõltumatu väljaanne, mis suunatud nõudlikule ja kogemusterikka maitsega reisijale. Reisides inkognito juba 30 aastat ning erapooletuse tagamiseks alati ka teenuse eest ise tasudes, loetakse Andrew Harperit ning tema tiimi luksusreiside üleilmseks asjatundjaks ja usaldusväärseks autoriteediks.
«See on kahtlemata suur au, et oleme välja valitud koos prestiižsete hotellidega, nagu Ca' Sagredo Veneetsias, The Four Seasons Firenzes või Hermitage Bay Antigua saarel,» ütleb Pädaste mõisa kaasomanik Breuer.
Ta arvab tunnustuse põhjuseks selle, et Pädastes on alati rõhutud nii teenuse kui ka kujunduse kvaliteedile, ja mitte ainult kvaliteedile, vaid ka hingele.
«Naturaalsust, lihtsust, aga samal ajal elegantsust, väljapeetust ja väikest vimkat. Kujundada tuleks nii, et ruumile jääks hing sisse. Kui hing on sealt «välja kujundatud», siis on ruum elutu,» arvab omakorda Sooäär.