Galetin lisas, et otsuses Londonisse kolida said samuti saatuslikuks inimesed, kes olid talle tänu Delfi intervjuule kirjutanud ning ühendust otsinud.

Munapraadijast crème brûlée meistriks?
“Minuni jõudis palju toetavaid kirju, mis lisasid eneseusku,” märkis ta. Galentin jõudis Londonisse eelmisel esmaspäeval ning on suutnud endale leida juba isegi esimese tööintervjuu.
“Ma ei teagi, mis see täpselt on, millele ma konkureerin. Kas see on ettekandja amet või kokaabi…” lisas ta. Galentin on enda sõnul välja saatnud nii suure hulga CV’sid, et ta ei mäletagi enam kõiki tööpakkumisi, millele ta on konkureerinud.
‘Äkki panevad su hoopiski kokaks?’ küsisin mina.
Selle peale hakkas aga rõõmsameelne Galetin naerma. “No vast ikka ei pane. Muna ma küll oskan praadida, aga mingit crème brûléed ma küll teha ei oska,” ütles ta, “Kui väga vaja siis ma muidugi õpin selle ka ära!”

Majaomanik Norman Melton on ajalugu
Ometi on Galentin valmis tegema ükskõik mis tööd ning proovima kätt, milles iganes talle võimalus antakse.
Kui eelmises intervjuus Delfile, paar nädalat tagasi, oli Galentin üsna pahuras ja kurvas tujus, siis Londonisse kolimine on teinud temast täiesti uue inimese.
Galetinist õhkub enesekindlust ja lausa rõõmu. “Kõige õnnelikum olen ma selle üle, et meie eelmine majaomanik Norman Melton on nüüd lõpuks ometi selja taha jäetud,” ütles ta. Norman Melton on muide see mees, kellest Galetin rääkis intervjuus Delfile kui britist kes saab eestlaste alandamisest kaifi.
“Meie uus toaomanik on ääretult armas prantslane. Tema juures algas meil uus elu!” naeris välismaale õnne otsima tulnud Eesti soost fotograaf. Täna elab Indrek Galentin toas, kust viib uks imelisse aeda. Toa üür on 115 naela nädalas, mille üle on mees ise väga õnnelik.

Staarfotograaf lubab Delfit oma tegemistega kursis hoida ka tulevikus: “Et kõigisse teistesse, kes on samasuguse tee valinud nagu mina- eneseusku süstida.”

Vaatas esimest korda Eurovisiooni kodust
Galetin lisab veel, et Inglismaal on temast saanud tõeline Eesti patrioot. Laupäeval vaatas ta üle üheksa aasta esimest korda Eurovisiooni televiisori vahendusel. Enne seda on ta Eurovisiooni ametliku fotograafina käinud koha peal vaatamas üheksal korral.
Hoolimata sellest, et Galetinil on hetkel raha ja tööpuudus, oli ta valmis oma kodumaa nimel isegi natuke raiskama.
“Ma olin nii õnnelik eestlasi nähes, et andsin ise ka Eesti laulule kalli SMSi vahendusel hääle. Vaata, kuidas kodust eemal elamine inimese psüühikale mõjub,” lisas ta.