Fotograaf Indrek Galetin avab 22. mail Rotermanni kvartalis uue heategevusliku fotonäituse \"Amour - Lemmikloomade eri\", kus piltidel see kord alasti Eesti tuntud inimesed hoopis koos lemmikloomadega.

Fotograaf Indrek Galetin avab juba teist korda näituse, mille oksjonil saadud tulu läheb heategevuseks. Sel korral lubab Galetin annetada kodutute loomade heaks.
“Tahan inimeste tähelepanu juhtuda sellele, et kõikidel loomadel pole elus hästi läinud, kuid tänu heade inimeste abile ja mõistvale suhtumisele saab nende elu paremaks muutuda! Eesti avaliku elu tegelaste huvi heategevuslikul eesmärgil on suur!” rõõmustas Indrek.
Teiste seas on end alasti võtnud ka seltskonnatibi Liis Lass, kes poseerib koos oma karvutu kassiga. Et ta rohkem kiisuga sarnaneks, tegi grimeerija Lassi kiilakaks.
Näitus on Rotermanni kvartalis üleval kaks nädalat. Kõik fotod pannakse koostöös Osta.ee´ga kaheks nädalaks oksjonile ja juba 20. juunil toimub restoranis Dominic oksjoni ametlik lõpetamine. Samal üritusel saab jälgida ka oksjoni kulgu ja anda viimaseid panuseid. Oksjoni müügitulu annetab Indrek kodutute loomade heaks.