Staarfotograaf Indrek Galetin korraldab oma heategevuslikku fotonäitust \"Amour – lemmikloomade eri\", mille raames pildistab alasti ka Buratino peaosalist Mikk Nurgat.

Alates 22. maist on kõigil huvilistel võimalik Rortermanni kvartalis näha Indrek Galetini järjekordset heategevuslikku fotonäitust “Amour – lemmikloomade eri”. Eesti tuntud inimesed poseerivad neil piltidel alasti koos lemmikloomadega.
Reede õhtul Playboy aasta kaunitari valimisel oli näha, kuidas Galetin ülemeelikult möllas Buratino osatäitja Mikk Nurgaga.
“Leidsin endale uue sõrba. Buratino aka Miku, kes on andnud samuti nõusoleku poseerida “Lemmikloomade eri” tarvis,” rääkis Galetin Elu24’le ning lisas, et Buratino poseerib koos kakaduuga.
Indrek on suutnud riided seljast kiskuda juba seltskonnatibi Liis Lassilt, hiljuti maailma kaunimate poliitikute edetabelisse jõudnud Anna-Maria Galojanilt, kasiinodega ägedat sõda pidavalt Max Kaurilt ning noorelt reporterineiult Carola Madiselt. Ka staarfotograaf ise on seekord üks modellidest.