Elu pealinnast eemal, Tartus pole läbi aegade Kukerpillides, Justamendis, Jää-ääres ja Lindpriides viiuldanud Indrek Kalda töötempot vähendanud. Kui, siis ehk süstinud hinge rohkem rahu ja leevendanud valu poja traagilise hukkumise pärast...

Indrek Kalda (52) on madala hääletämbriga muhe ja sõbralik mees. Tõeliselt positiivne laeng – abikaasa Avele tutvustab ta külalisi Kroonikast kui žurnaliste ajakirjast Kalastaja, mugistab intervjuu käigus muudkui naerda ja suitsetab nagu korsten.
Afiššidel Indreku nimi kõige suuremas šriftis ei figureeri. Talle tegelikult meeldibki rohkem tiimitöö – kui mõne bändikaaslasest sõbra majale on uut katust tarvis, on Indrek kohe nii-öelda käsi kontserte andma! Paraku pole teada, kelle maja saab uue katuse nüüd, kus Indrek hüppab tuurivankrile Kaunimate Aastate Vennaskonnaga, kuhu kuuluvad veel selle eestvedaja Andres Dvinjaninov, Hannes Kaljujärv, Toomas Lunge, Jüri Lumiste, Rain Simmul ja Jaan Alavere.

Sind on iseloomustatud kui meest, kellel on erakordselt palju sõpru, kes räägivad sinust ainult head! Kuidas see on õnnestunud?
Ma ju ei tea, kes niimoodi öelnud on. Aga kui tormiliselt kogu aeg ei sigatse, ei olegi ju kellelgi põhjust halvasti öelda – kui ei ole tegemist mingi arusaamatusega.