Võlgade katteks müüki pandud kaks Indrek Pertelsoni (38) kinnistut ostjat ei leidnud - nõnda ei saa ka spordiklubiga Arigato suurtes rahalistes raskustes Pertelson võlausaldajate nõudeid leevendada.

Juuni alguses oli Tallinna kohtutäitur Marek Laanemets sunnitud võlgades judoka Indrek Pertelsoni maja Paldiski maanteel ning Mõisapõllu tänava elamumaa võla katteks avalikul enampakkumisel müüki panema. Tallinnas asuvate kinnistute alghind oli 5,6 miljonit.
«Kinnistute müük nurjus,» ütleb kohtutäitur Marek Laanemets. «Hetkel veel ei tea, mis on järgmine samm. See on juba võlausaldajate otsus.»
Pertelsoni maja kinnistuosale on seatud kolm hüpoteeki - 5 642 000kroonine Nordea panga, 252 000- kroonine OÜ Vain & Partnerid ja
3 700 000kroonine HHL Rühm OÜ kasuks. Arigato spordiklubi haldava aktsiaseltsi Haabersti Perespordikeskus võlg küündis Ärilehe andmetel juba eelmisel sügisel 175 miljoni kroonini.
Üks võlausaldajaid, Peep Vain võla kättesaamise pärast ei muretse: «Indrek on lubanud, et ta maksab oma võlad, ja ta on sõnapidaja mees.»