Bastioni kaubamärgi looja, ettevõtja INDREK STAHL (54) kavatseb ärist tagasi tõmbuda ning juhtimise üle anda poeg GERDILE (27), sest elus on ka muid rõõme peale ettevõtluse!


«Tunnen, et iga ärivaidlus vähendab mu eluiga,» tunnistab Indrek Stahl. Gert Stahl, kes on õppinud äriasja Kreekas, Inglismaal ja Floridas, on hetkel tööl Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse rahvusvahelistumise divisjoni direktorina. Seega on ta esmased kogemused omandanud.
Gert kinnitab, et juriidiliselt on asi vormistatud. Noore Stahli investeerimisfirma G.S.I. Ventures on Bastioni aktsiate omanik. Rõivatööstuse tegevjuhiks ei kavatse Gert aga siiski hakata ning praegu otsitakse kompetentset ärijuhti, et kasutada majanduskriisi äride laiendamiseks ning
uute riskide võtmiseks.
Läinud nädala teisipäeval naasis papa Stahl Hispaaniast puhkuselt, kus käis ihuüksi, et kosutada hinge ja tervist pärast üht kohtuvaidlust, mis oli tingitud maamõõtjate veast.
«Vaata mu päevitust!» naksab rõivabisnise grand old man. «Sellest on näha, et olen tihti Eestist ära. Eks ma olen käinud igal pool. Bastionil läheb väga hästi, aga mul on aeg teha elus ka midagi muud.»