Üle-elusuurune, tervet lava katva kleidiga esineb Eesti Muusikaauhindade show’l Ines, kes esitab galakontserdil oma hittlugu Pilvepiir. Sel neljapäeval Nokia Kontserdimajas toimuv auhinnatseremoonia toob lisaks lavale mitmete tuntud eesti artistide ülesastumisi.

“Show idee on inspireeritud laulu Pilvepiir sõnadest,” kommenteeris Ines. “Olen laval täiesti üksi ja lõpmatus kleidis,” lisas laulja.

Eesti Muusikaauhinnad 2012 show produtsent Magnus Müürsepp lisas, et kuigi Inese kleidistseen tundub visuaalselt minimalistlik, nõuab see tehniliselt keerulist lahendust. “Selline katsetus on Eestis esmakordne. Loodan, et kõik õnnestub vastavalt plaanile ning on efektne nii televaatajatele kui saalisviibijatele,” lisas produtsent.

Eesti Muusikaauhinnad 2012 galat juhtivad Lenna Kuurmaa ja Mihkel Raud. Erishow’dega astuvad üles kümme artisti, nende seas Liis Lemsalu, Ines, Getter Jaani, Outloudz, Terminaator, Ewert and The Two Dragons.

Galakontserdist võtavad kohapeal osa mitusada eesti muusikatööstuse -ja meedia esindajat, kõik artistid ja nende meeskonnad, meelelahutuse tuntuimad tegijad. Lisaks müüakse Piletilevi ja Ticketrpro vahendusel viissada piletit esinevate artistide fännidele või huvilistele, kes tahavad kohapeal jälgida showd. Otseülekande teeb TV3.