Eesti ühe jõukaima mehe Armin Karu (45) tütar, ärinaisest idamaiste ja polüneesia tantsude õpetaja Ines Karu (25) ning tema IT-ärimehest armastatu Martin Salo (26) panevad Taagepera lossis püsti võimsa pulmapeo!

Inese ja Martini pulmi oodati juba pikisilmi. Justkui selle eelseisva kena sündmuse garantiiks noored ka tänavu märtsis kihlusid. Ines ja Martin, kes on avalikkuse ees alati pigem madalat profiili hoidnud, tunnevad teineteist lapsepõlvest saati ning on olnud suhtes juba kaheksa aastat! Martin laskus põlvele ning tegi Inesele abieluettepaneku ühe romantilise Bahama saare rannal.

«Mis siin enam salata, plaanime pulmasadamasse seilata augustikuus,» tunnistab eelseisvat elu tähtsündmust Ines. «Taagepera kasuks otsustasime pärast mitmete Eestimaa mõisate ja losside külastamist, kuna lisaks looduskaunile paigale meeldis meile sellele lossile iseäralik maalähedane ja hubane interjöör ning personali sõbralik ja hooliv suhtumine.»

Romantiline Taagepera mõis asub Lätimaa piiril, veidi rohkem kui kaks- ja poolsada kilomeetrit Tallinnast. Taagepera loss on neli aastat järjest võitnud pulmaportaali pulmad.ee korraldatud konkursil parima pulmakoha ja -toitlustaja tiitli!