Karu-Salo tunnistas Kroonikale, et on ka pargist leitud kampsuni lihtsalt omale võtnud. "Märkasin puu otsas rippumas äravisatud kampsunit. Minu süda ei suutnud oma teadlikkuse juures küll seda sinnapaika jätta, võtsin koju, pesin puhtaks ja kandsin ise juba ülejärgmisel päeval," meenutas ärinaine ootamatult õnnelikku leidu.

Teise ringi riiete kandmisesse usub ka Karu-Salo abikaasa Martin ja ka pere pisitütar saab oma garderoob sõpradelt ja sugulastelt.

Lisaks taaskasutusele eelistab ärinaine ka naturaalseid materjale ning jagab seisukohta meeleldi ka teistele. Näiteks kord Sevillat külastades astus Ines sisse ühte vanalinna riidepoodi, kuna seinal rippus väga kaunis seelik. Ta küsis müüjalt, mis materjalist see tehtud on. Müüja vaatas etiketti ja vastas, et puuvilla ja polüestri segust. Ines jäi vaikseks. Müüja uuris, kas ta soovib seda, ja Ines vastas, et ei, aitäh.

"Ootasin, et müüja tunneks huvi, miks, aga ei tulnud sealt rohkem midagi. Ajad muutuvad – asja juures ei ole kaugeltki enam kōige olulisem välimus vōi fakt, et see lihtsalt meeldib mulle – oluline on tegu ja sisu! Keerasin selja ja lahkusin poest. Ma enam ei osta näiteks tavalisest polüestrist (see tähendab põhimõtteliselt plastikut), tavalisest puuvillast või muudest keskkonda saastavatest ja tervist kahjustavatest materjalidest rõivaid."

Raskest suusaõnnetusest ja ülitäpsetest söögikordadest loe SIIT.