Täna kell 21 jõuab Kanal 2e ekraanile suhetesaate „Avameelselt…“ uue hooaja avaosa. Näitleja Inga Lunge (endine Inga Allik, „Pilvede all“) avalikustab tänases saates eksklusiivselt, et abiellus Toomas Lungega selle aasta 21. veebruaril.

"Minul pisarad voolasid,“ meenutab Inga Lunge kosimishetke. Tänaõhtuses saates võtab Lunge avameelselt sõna, ja paljastab, milliseid vigu on ta oma varasemate kooselude juures teinud ja mis on tülide põhjuseks praeguses suhtes. Mis õieti juhtub siis, kui esimene kirg ja armumise pillerkaar on läbi ja meie ellu tekivad ka riiud ja pinged? Mis ärritab enam naisi ja mis mehi?

Lisaks Lungele võtab saates sõna koos Jan Uuspõlluga Monoteatrit juhtiv Karl Kermes, kes teatab, et need naised, kes väga pröökavad, et sokid on laiali või prilllaud üleval, need jäävad headest meestest ilma! Saates võtavad sõna veel Mihkel ja Siiri Oviir, psühhoterapeut Kaire Varrak, Harju maavanem Ülle Rajasalu jt.

Üks esimesi pingeallikaid suhtes võibki olla määramatus tuleviku ees - kas abielluda või mitte. "Uuringud näitavad, et Eesti naine ise abiellumist jutuks ei võta, mõtleb aga abiellumisest küll," räägib Elo Mõttus- Leppik ühest suhete varjatud pingeallikast.