Lunge ei armastanud lapsepõlves tüdrukute mänge, rohkem eelistas ta poistega koerusi teha. Kord läks Inga koos poistega Kadrioru lõbustuspargis asuva vaaterattaga sõitma.

"Sai sinna siis koos poistega sisse mindud, saime kuidagi tasuta. Seal oli üks paksem vanaonu, kes seda asja pidi kontrollima. Ilmselgelt oli asi tal kontrolli alt väljunud. Sõitsime siis üles ja seal kõige tipus oli tarvis, ma ei tea kust selline mõtet tuli, korvist üleval olevale konstruktsiooni pulgale hüpata, keerata ennast seal teistpidi, kõlkuda seal ja siis hüpata korvi tagasi," meenutas Lunge ohtlikku olukorda ja lisas, et ükski poiss ei julgenud seda järgi teha.

"Jumal tänatud, et ma veel siin olen, keegi hoidis ka ülevalt kinni siis vist. Seal oleks võinud minna ainult üks nõks valesti," meenutab Lunge hirmuga.

Näitlejanna loodab, et tema enda lapsed kunagi selliseid trikke ette ei võta. "See vähene aeg, kui ma ei tea, kus mu lapsed on. Ma väga loodan, et nad mõtlevad kümme korda järgi enne kui nad hakkavad võõras kohas turnima. Lastel seda ohutunnet ei ole," lisas ta.