Inga Lunge rääkis Retro FMi hommikuprogrammis, et tema ei tea, millega tegeleb praegu tema mängitud arst Piret Jakobson, kuid ütles praegusest olukorrast Eesti rääkides, et kõikide abikäed on oodatud.

"Mulle tundub, et praegu lähevad kõik meedikud, kes vähegi midagigi oskavad, käiku või saavad kuidagi aidata," ütles ta.

Eestis valitsevale olukorrale vaatamata on Inga Lunge väga positiivne ja reibas.

"Mul ei ole võimalik teistmoodi olla. Praegune olukord on tinginud, et tuleb eriti positiivne olla," rääkis Inga Lunge.

Näitleja avaldas, et temale annab positiivne laengu igal hommikul lemmikloomaks võetud koer.

"Eks see oli natuke arulage otsus. Kus sa ikka neid kulutusi praegu teed, me oleme ju Toomasega (abikaasa Toomas Lunge) mõlemad ju vabakutselised. Seda rahaasjad tuleks eriti hoolega jälgida," lausus Inga.

Ta lisas, et koer sai võetud siiski selleks, et ellu positiivsust juurde saada. Kui kõikjalt peab pidevalt lugema negatiivseid uudiseid, siis koerakese tegevuste filmimine ja selle postitamine annab juurde palju rõõmu.

Tõuks valiti Berni alpi karjakoer, kes tahab kogu aeg inimese juures olla ja on hästi sõber. Koerast peaks tõukirjelduse järgi kasvama Inga sõnul poolkõrge koer, aga juba praegu kutsikana mahub ta vaevalt sülle ära.

Kuigi praegu on kõik hästi, siis arvab Inga, et juba praegu ainuüksi käppasid vaadates kasvab Bernist suurem loom kui alguses oli planeeritud.

"Praegu suudab koera teha pooled oma hädad õue ja pooled tuppa," tõi Inga Lunge välja koeraomanikus olemise ühe miinuspoole.

Viimased kaks aastat on Inga Lunge tegelenud kirjutamisega, kirjutades järjelugu lasteraamatule "Nupukas Nora", mis peaks välja tulema maikuus.

"Seda ma ootan nüüd küll hingevärinal. See on midagi teistmoodi ja erilist. Ja mõeldud just täiskasvanutele," andis ta raamatu sisu kohta natuke vihjeid.

Intervjuu lõpus palus Inga Lunge Rauno Märksil mängida rohkem eestikeelset muusikat, et kohalikud artistid natukenegi raha saaksid.