"The Ellen DeGeneres Show" on eetris olnud juba 17 aastat. Sarnaselt teistele kolleegidele pidi ka Ellen koroonakriisi puhkedes tavapärased salvestused lõpetama. Küll aga on ta pidevalt teinud nüüd klippe kodust ja needki on internetiavarustes väga populaarsed.

Meediaski on kajastatud, et mitmed teised jutusaadete juhid on aktiivselt suhelnud oma alluvatega ning püüdnud neid rahustada, et nad tööst ilma ei jää.

Allikate kinnitusel on Elleni puhul olukord sootuks vastupidine. Meeskonnaliikmed pidid kuu aega kodus ootama, et keegi neile mingitki infot annaks. Saatega on seotud väga palju inimesi - näiteks kaameramehed, valgustajad, meikarid jms. Viimaks öeldi produtsentide poolt edasi, et töötajate palka vähendatakse kuni 60 protsenti, ka siis, kui saate salvestustega ühel hetkel jätkatakse. Viidati kriisiaja kärbetele.

DeGenerese enda varanduse suuruseks hinnatakse 330 miljonit dollarit. Iga aasta teenib ta oma jutusaate pealt umbes 50 miljonit dollarit.

Viimasel ajal on kõmumeedia hakanud kajastama sedagi, et Ellen olla võtteplatsil ülbe. Näiteks Hollandist pärit blogija Nikkie de Jager rääkis kohalikus meedias, et tema käis Elleni saates jaanuaris. Ta viitas, et assistent oli temaga üleolevalt käitunud, ent paistis, et ta oli ka ületöötanud. Hullem oli aga Ellen ise. Nikkie meenutas, et saatejuht ei suvatsenud talle isegi tere öelda enne, kui salvestama hakati.