Vürst Albertil oli ammu enne Charlene`iga kohtumist suhe mustanahalise kaunitari Nicole Costega, kellega neil sündis kuus aastat kestnud armuromaanist ka ühine poeg Alexandre. Murtud ema Nicole Coste on juba mitu aastat kurtnud, et kui varem elas vürst aktiivselt oma poja elule ja tegemistele kaasa, siis pärast Charlene`i ilmumist on isa end poja elust välja lõiganud.

Nicole Coste on raevus ja süüdistab kõiges vürstinna Charlene`i, vahendab Daily Mirror. Naine, kellel oli vürstiga pikk suhe, kurdab, et pärast poja sündi oli tal emotsionaalselt raske aeg. Playboyst Albert nõudis esmalt DNA-testi, sest vürst tahtis olla kindel, kas tegemist on ikka tema lapsega. Seejärel sai poeg oma isa perekonnanime Alexandre Coste Grimaldi, väärika toetuse ja mis lapsele kõige olulisem - isa tähelepanu.

Pärast seda, kui vürst Alberti ellu ilmus Charlene, hakkasid asjad vaid Nicole`i ja tema poja jaoks vaid kiiva kiskuma. Tänaseks 12aastane Alexandre oli oma isasse väga kiindunud, kuid ei mõistnud ühtäkki, miks issil pole tema jaoks enam aega. Disainer Nicole Coste sai aga tunda, et Monaco erinevates seltskondades ei ole ta enam sugugi teretulnud. "Pärast abielu Charlenega on minu elu täielikult muutunud. Mind väldib seltskond, kellega prints ja mina varem suhtlesime. Kuid meie poeg on pisarais, sest isa ei taha temaga enam tegemist teha."

"Vürstinna Charlene on armukade, et Albertil on veel teisigi lapsi. Ta peaks oma tunded maha suruma ja mõtlema selle süütu lapse peale, kes lihtsalt soovib näha oma isa. Mul on talle kogu aeg raske seletada, et issil on kiire," sõnas Coste.

Toona, kui ta Albertiga kohtus, oli Nicole Coste stjuardess, kes serveeris vürstile lennukis jooke. Naise sõnul tekkis nend vahel kohe säde ja vürst küsis tema telefoninumbrit. "Meie suhe kestis kuus aastat, kuid avalikkusele oli see saladus. Käisime sageli samadel punase vaiba pidudel, kuid me ei ilmunud kunagi koos, sest meie suhet tuli varjata. Kui poeg sündis, siis tekkis tal isaga side ja nad olid koos väga õnnelikud. Pärast Charlene`i ilmumist on aga kõik muutunud. Mind kutsuti kord ühele peole, mis toimus jahil ja äkki küsiti, mida ma seal teen – Charlene ja Albert võivad siia tulla jooke nautima, sa võid peo rikkuda. Monaco on ilus, kuid väike koht, kus käib pidevalt keelepeks."

Kuna Nicole`i jaoks muutus elu Monacos väljakannatamatuks, kolis ta koos pojaga elama Londonisse, 7 miljonit naela maksvasse majja. Lõpuks on nad pojaga vabad ja neid ei kammitse enam Monaco. Nicole ise töötab disainerina, tema riideid on kandnud nii Emma Watson kui ka Dita Von Teese. Ühel on Nicole aga siiani kindel: inglinäoga Charlene´l on ussisüda, vastasel juhul leiaks vürst poja jaoks endiselt aega.