Itaalia moelooja Giorgio Armani hoolitseb inglise vutimeeste garderoobi eest järgmised kolm aastat, teatas Inglismaa jalgpalliliit esmaspäeval.

Armani panus hõlmab nii ametliku kui vaba-aja riietuse ning sisaldab “madala värvliga pükse koos pärlhalli nööbitava särgi ja tumeda sinakashalli küütleva lipsuga ja tumesinist põlvini ulatuvat viienööbilise asümmeetrilise kinnisega mantlit”, teatas vutiliit.

Megarikkad jalgpallurid ei pea enam muretsema ühegi pisiasja pärast, sest lisaks muule varustatakse nad ka päikeseprillide, kellade, vööde, kingade ja muidugi Armani aluspükstega.

Inglise koondislased eesotsas moesõbrast kapteni David Beckhami ja aeg-ajalt modelliotsi tegeva varuväravavahi David Jamesiga kannavad oma uusi hilpe esimest korda neljapäeval, kui sõidavad Lõuna-Aafrikasse Durbanisse sõpruskohtumisele.

“Mul on rõõm ja au Inglise meeskonnaga töötada, sest nad esindavad üht maailma suurimatest jalgpalliriikides. Pealegi on põnev kavandada sellisele noorele ja innukale meeskonnale. Jalgpallurid on tänapäeva gladiaatorid — neist on saanud iidolid nii staadionil kui väljaspool seda,” ütles Armani FA võrgulehel.