«Tseremoonia oli väga ilus ja südamlik. Külalised valasid koos meiega seal pisaraid,» meenutab skandaalne iluduskuninganna INNA ROOS oma abiellumist Austraalias.

Märtsi algul muinasjutulisel Fidži saarel toimunud kihluse järel sõlmisid Inna (25) ja Raivo (26) oma abielu 07.07.07, nagu paljude eestimaistegi kuulsuste oma. Inna pulmad leidsid aset aga maakera kuklapoolel, kauges Austraalias Queenslandi osariigis Brisbane’i linnas. Seal elab Inna uus arm — ehitusäri ajav Raivo.
Pulm oli väikseima detailini paika pandud — registreerimise paika sõidutas pruutpaari uhke limusiin.

Kui Inna ja Raivo olid ametlikult abielupaariks tunnistatud, järgnes restoranis suurejooneline pulmapidu kahekümnele sõbrale.
«Meil oli fantastiliselt lõbus!» rõõmustab Inna. Ta lisab, et selleks, et külalistel tore oleks, pole tingimata pulmamänge vajagi.

Värske abielunaine nendib, et tähtsal päeval tuli ka väheke nukrust ette. Nimelt ei viibinud ei pruudi ega peiu perekonnaliikmed pulmas, sest kauge vahemaa otsustas asja.
«Suhtlesime telefoni teel. Nad saatsid meile lilli, kaarte ja palju-palju armastust,» nendib Inna, kes ütleb ohates, et igatseb südamest oma lähedasi...
Inna pulmakleit oli Austraalia Bridal Heute Couture disaineri Nataliya Lavelle’i nõelasilmast. Inna on kõnealuse disaineriga ka varem koostööd teinud, demonstreerides modellina tema rõivaid.
 
Kirglik pulmaöö

Pulmakingid olid Inna sõnul pigem praktilist laadi, kuid oli ka toredaid esemeid, mis jäävad paari elutoa kaminasilmsile mälestuseks meenutama imeilusat päeva.
«Kuna meie pereliikmed ja sõbrad on Eestis, kavatseme Raivoga neile tulevikus korraldada uhke pulmapeo. Igatseme neid väga!»

Pisiperest rääkides hakkab Inna naerma ja nendib, et lapsed tulevad siis, kui Jumal annab — nemad kätt ette ei pane. «Lapsed on meie peres väga oodatud,» lisades kelmikalt, kui mitte paljutähenduslikult, et pigem ikka varem kui hiljem. Momendil elab noorpaar kahetoalises apartemendis suure basseini ja hunnitu aiakesega. Pere suurenedes kavatsevad turteltuid rihtida aga juba oma maja.

Inna sõnul oli pulmaöö fantastiline ja ta ütleb, et kui kuuleb vahel lugusid paaridest, kes on pärast külaliste võõrustamist nii väsinud, et uinuvad rampväsinuna sohval, siis neil Raivoga on sellistest paaridest lihtsalt kahju!
Praegu jagub paaril õrnust ja armastust peamiselt teineteise jaoks — hetkel veedavad nad mesinädalaid romantilises kuurordis.