"Ta on väga tugev nõid. Kuid kõigepealt tahaksin, et ta seljataks rahva seas leviva müüdi, et ta bioloogiline isa on surnud, ei ole, elab Rakveres. Praegu on eestlane eksiarvamusel, et Marilyni isa suri, aga suri tegelikult kasuisa. Mul on au tunda tema bioloogilist isa, Marlon Kerrot, kui ausat ja otsekohest inimest ja vägagi nägijat," rääkis Margit portaalile Ohmygossip.ee antud intervjuus.

Venemaa "Selgeltnägijate tuleproovi" möödunud sügisel teist korda läinud Marilyn Kerro on saates rääkinud, et kaotas möödunud aasta alguses oma isa ning just talle antud lubadus viis ta taaskord teiste sensitiividega mõõtu võtma. Jutt käis mehest, kes Kerro üles kasvatas ehk kes on tegelikkuses tema kasuisa.

"Mul on omad põhjused, miks tagasi tulin, aga need on isiklikud," sõnas Kerro saate lõpus, kui 12 hooaja valitud osalist lõpprivistuses seisid. "Mul oli isaga vestlus saatest. Istusime köögis, ta vaatas mind ja ütles: "Sa ei läinud lõpuni." Ma küsisin vastu, et mida ta ometi räägib. Isa vastas, et tunneb mind ja ütles, et mul on korra veel vaja tulla," selgitas Kerro.

Küsimusele, kas Marilyn taas kaotada ei karda, sõnas nõid: "Ei, lubasin talle, et pärast tema surma