Meilgi palavalt armastatud, oma külaskäigul ikka minestavaid neide kohtav Soome popstaar Isac Elliot (15) on leidnud enesele uue kaitseingli.
Selleks on Grammy`ga auhinnatud Ameerika muusik, produtsent ja multitalent Printz Board (37), keda Kroonika tutvustas mõni aasta tagasi kui Karl Madise väimeest! Printz, kes teeb aktiivselt koostööd Ameerika superstaaridega ja esines alles mõni nädal tagasi koos Will I Am´i nimelisega artistiga USA suurimas talk-shows „Ellen“, aitab nüüd Isac`il Ameerikasse teed sillutada.

„Minuga võttis ühendust Isaci mänedžment, nad otsisid parimat inimest, kes võiks šõu kokku panna, ja mina jäin sõelale,“ seletab Printz Kroonikale. „Tal on suured võimalused lüüa läbi ka väljaspool põhjariike, kuid see võtab veidi aega. Tavainimesed võivad näha temas sarnasusi poptäht Justin Bieberiga, kuid mina ütleks, et ta on hoopis midagi muud. Seni oleme teinud koos ühe šõu Direct TV´ga kuid see on alles algus, sest juba meie esimene koostöö oli väga hea.“

Küsimusele, millal võiks teda taas Tallinnas näha, vastab Printz: „Ma igatsen Tallinna. Pean tõesti tagasi külla tulema, äkki isegi juba see suvi!
Kõik värsked uudised ja lood leiad Kroonika digiajakirjast SIIT või paberväljaandest SIIT!!