Marimar Quiroa

Marimar sündis tsüstilise hügroomiga, mille näol on tegemist kasvajaga tema suus ja kaelas. Neiu peab hingama läbi toru ning suhtlemiseks kasutama viipekeelt. Ometi ei takista see teda meigikunsti õppimast. “Minu jaoks tähendab ilu iseenda aktsepteerimist,” kirjeldab Marimar oma ilublogimise eesmärki. “Ei ole oluline, kui su nägu on kõigist teistest maailma inimestest kardinaalselt erinev, iseendaga tuleb rahu sõlmida!”

Evita Patcey Delmundo

Evita välimusele on iseloomulikud väga silmapaistvad ja terve keha ulatuses tihedalt pikitud sünnimärgid. Koolis kiusati teda kohutaval kombel ja lapsepõlvest mäletab ta katkematut unistamist, et keegi aitaks tal ometi kord neist sünnimärkidest vabaneda. Ajapikku saabus siiski mõistmine, et just sünnimärgid teevad tema välimuse eriliseks ning äratavad modelliagentuuride huvi — ta on osalenud koguni Miss Universumi iludusvõistlusel. “Ilu ei ole üksnes väline, see ei seisne ideaalses näos või kehas — ilu seisneb selles, kes sa inimesena oled” leiab Evita.

Morgan Mikenas

Morgan on fitnessblogija, kelle keha katab ebatavaliselt palju karvu — ühiskonnas vaadatakse sellele teatavasti veidi viltu. Morgan ise leiab, et iluideaal, mille kohaselt on naine kõigist kehapiirkondadeks paljaks raseeritud või epileeritud, on ahistav ja alandav ning võitleb agaralt selle eest, et naised julgeksid karvased olla. “Minu eesmärk ei ole, et terve maailm kasvaks karva, vaid see, et igaühel oleks vabadus olla just täpselt selline nagu tal endal kõige mugavam on!” iseloomustab Morgan oma tegevuse põhjust.

Emily Louise Jones

Emily on inspireeriv noor naine, kelle tõsised tervisehädad aheldasid ta 17-aastaselt ratastooli. Haruldase Ehlers-Danlose sündroomi tõttu toitub ta sondi abil ning seetõttu on tema ilublogimise kirg veelgi imekspandavam — Emily trotsib valusaid liigeseid ning leiutab üha uusi viise, kuidas näol asetsevat toru oma fantaasiameikidega kokku sobitada. “Jumestus aitab mul ebakindlustest üle saada ja ennast imeilusana tunda, aitab mul särada ja leida endas õnne ja enesekindlust, mis muidu kaotsi läheks.”

Cacsmy Brutus

14-aastaselt osteosarkoomi ehk luukasvaja diagnoosi tõttu vasakust jalast ja puusast ilma jäänud Cacsmy on üks maailma hinnatumaid proteesiga modelle. Igapäevaselt eksponeerib ta paljusid erinevaid edevaid kunstlikke ihuliigeseid ning kasutab liikumiseks karkude abi, nautides seda, kuidas inimesed talle kaasa elavad. “Kui kõnnin tänaval, pole sugugi ebatavaline, et hüütakse järgi julgustavaid sõnu. Ma tean, et olen ilus nii väljast kui seest!” kinnitab tõmmu kaunitar.

Lauren Elyse

Vitiligo ehk nahapigmentatsiooni häire ei takista Laurenit meigikunstniku ja modelli karjääri edendamast. Erinevalt paljudest ei varja ta oma haigust, vaid ammutab sellest inspiratsiooni. “Mulle meeldib julgustada inimesi, kes kannatavad nii vitiligo kui teiste nahatõbede tõttu. See ei pea olema sugugi tohutu läbielamine, vaid hoopis võimalus!”