Lauljanna Ithaka Maria avaldas Raadio 2-le, et osales kaks aastat tagasi Missise võistlusel, kuna tahtis oma sõbrannasid üllatada. Ta lisas, et tulevikus on tema lastelastelastelastel hea meel meenutada, kuidas nende vaarema Eesti 100. sünnipäeval Missis Estoniaks valiti.

Tänavu 41. aastaseks saav Ithaka Maria elu ei ole koroona tõttu palju muutunud.

"Minu jaoks eriolukord ei erine nii palju sellest, kui minu elu varem oli. Ma olen kodulembene alati olnud. Mulle meeldib kodus töötada. Mulle meeldib kodus plaani pidada. Värskes õhus liikuda. Metsas käia. Uusi radu avastada. See on minu elu alati olnud," ütles ta.

Hea füüsilise vormi tagamaid avades ütles ta, et on tänaseks teinud kaasa ühe online zumba trenni. Ta meenutas ka, kuidas ta nooremana ise kodus aeroobikat tegi.

Eesti muusika osas on Ithaka Maria optimistlik. "Ma tahaks loota, et asjad lähevad paremaks. Mulle meeldib, kui sound on hea. Võib-olla mingi aeg tagasi oli soundi küsimus. Vahepeal olid paremad. Minu arust, mida aeg edasi, seda kihvtimaks muusikalised ideed lähevad. Tuleks see sound ka sinna juurde, siis oleks ideaalne," kommenteeris ta.