````Kes on seksikaim`` on lõbus mäng ja tore, et sellest kogemata osa saan,`` räägib lauljatar Ithaka Maria, kes tänavuste Kroonika seksikaimate kandidaatide hulgas figureerib.

Mis tundeid talle teiste hulgast enda nime ja pildi leidmine tekitas? "Võtsin seda meelitusena," räägib kaunis naine Kroonika Online´ile.

Ithaka meelest tunneb seksikuse ära küll. "Selle jagab ära mingi ninatunne äkki! Miski, mis lülitab sisse spetsiaalse tähelepanu. Ma pole seda mõistet eriti kasutanud ja osavamalt oskaks jagada, et kes ja mille poolest on minu jaoks atraktiivne, sümpaatne või magnetiline. Kusjuures kriteeriumid niisuguste omaduste alusel listi koostamiseks pole aastatega sugugi muutunud - teotahtelisus, siht silmis, kehas kindlus, süda ja meeled avatud -- see on minu jaoks lihtsalt vastupandamatu kombinatsioon!"

Kelle valiks Maria tänaste seksikate kandidaatidest ise esikohale? "Mulle meeldivad intelligentsed, sirgjoonelised ent taktitundelised, loomingulised, lahked, sportlikud ning jõulised tüübid. Kahtlemata on Tauno Kangro kujukese ära teeninud kindlakäeline treener ja positiivse energia tootja Marko Kiigajaan. Samas oleks äge ja pidu ka kui seksika trofee viiks koju mu lahe sõber -
produktiivne laulukirjutaja ning üks väheseid hea-inglise-keele-hääldusega lauljaid Eestis -- Stig Rästa. Ja muidugi vääriks seda tiitlit mu igavene lemmiksportlane Andrus Veerpalu."

Kroonika seksikama naise ja mehe valimine veel käib! Oma lemmiku poolt saad hääletada SIIN!