Eesti muusika edukaima eksportartikli Ewert and The Two Dragonsi sees keeb elu nagu üks õige rock`n`roll! Alles sai kitarrist Erki Pärnoja isaks oma džässlauljatarist kallima Anna Põldveega, kellega oli aastate eest suhtes ka pausi pidanud – viimane uudis draakonite ridadest räägib aga lausa armukolmnurgast!

Nimelt on draakonite basskitarrist Ivo Etti (32), lauljatari ja teletähe Eda-Ines Etti vend, lootusetult armunud bändi trummari Kristjan Kallase ekspruuti – saatuslik blondiin on Paula Soontaga (25).
Esmapilgul tähendaks see justkui korralikku kätši, aga tegelikkuses Ivo ja Kristjan isegi ei põrnitse teineteist jäise pilguga. Paula ja Kristjani suhe on ammune möödanik, millest haavadki paranenud.
Paula töötab advokaadibüroos Alterna juriidilise assistendina – ühele pillimehele suurepärane kaaslane, kes kaine mõistuse ja kahe jalaga maa peal. Ivot seostati üle kümne aasta oma noorpõlvearmastatu Eglega, kuid tänaseks on klaar, et pildis on hoopis Paula! Noored jäid hiljuti ka kaamera ette Von Krahli Teatri baaris Augustibluusi avapeol. Tõmme küttis Paula ja Ivo meeled kuumaks pärast seda, kui draakonid eelmise aasta lõpul oma pikalt Ameerika tuurilt naasid. Milline imeline aasta algus see neile võis olla...