Linna ütles Delfile, et Aarma ootamatu lahkumine on miski, mida pole võimalik mõista. "Süda keeldub seda kõike omaks võtmast, see on nii jube," sõnas ta. "Ühest pööraselt andekast, sõbralikust, targast inimesest see kahjutunne on nii suur, kui on tegu sellise suure isiksusega, nagu Jürka on," rääkis Linna.

"Ta oli väga andekas näitleja, väga andekas ajakirjanik, väga andekas pillimängija, sest ta mängis kõiki pille," ütles Linna. "Mille ta kätte võttis, see tal kohe õnnestus. "See jälg, mis ta jättis, on tohutult suur."

Üks projekt, mida Linna ja Aarma üle 20 aasta koos tegid, oli Vikerraadio saade "Mnemoturniir", mille neljapäevane salvestus oli omamoodi püha rituaal, kust tema või Aarma puudus üksnes haiguse või mõne pikema reisi tõttu. "Me olemegi Jüriga rekordimehed, sest kauem pole "Mnemoturniiris" keegi olnud kui meie. Sügisel saanuks 21 aastat," tõdes Linna.

Lisaks "Mnemoturniiri" tegemisele on Linna ja Aarma ka mõned korrad koos esinenud. Mingi aja töötasid nad koos ka Kuku raadios. "Neid asju on jube palju, mida me oleme koos teinud, millest rääkinud ja meil sobis kuidagi omavahel väga hästi," rääkis Linna.

Jaga
Kommentaarid