"Ringvaates" külas käinud Linna selgitas, et sai arstilt tõsise hoiatuse, mis korralikult pingutama sundis. "Organism ise paneb asjad paika. Ühel päeval sain oma kalli perearsti käest teada, et kui ma jätkan seda priiskavat eluviisi, siis kimbutab mind varsti suhkruhaigus. Praegugi neelan tablette iga päev ja jäängi neid päevade lõpuni neelama, et see asi oleks stabiilne seal sees."

Laulja selgitas, et kui varem hilja õhtul koju saabus, siis oli kõht meeletult tühi, mis kohe sööma sundis. "Saabusin koju kuskilt mängult kell 3 öösel ja kõht on meeletult tühi. Siis ajad mingi toidu soojaks ja sööd ja sööd ja sööd. Ma olen targasti nüüd enne mängu söönud. Kui kuhugi sõit hakkab, siis ma söön selle päeva kõige korralikuma söögi enne ära."

Kuigi magusa ja rasvase negatiivne mõju ei olnud Linnale üllatuseks, siis varem ta ennast nii korrale kutsuda ei suutnud. "Kui inimesel puudub igasugune tahtejõud, siis sööd ikka edasi."

Nüüd leiab Linna päevamenüüst tunduvalt vähem rasvaseid sööke. "Alustan hommikul ikkagi kohviga ja sinna kõrvale mõni eriti hea salat, mille mu naine valmis teeb. Siis päeva ülejäänud toit, eriti mulle meeldib, kui ma olen maal. Siis ma keedan ütleme värskekapsasupi ja mina ei oska väikest suppi teha. No ja siis ma söön seda suppi kolm päeva. Õhtul üritan, et suurt midagi ei näksi."