Uut suhet ja eriti veel endast noorema naisega Iff enam ette ei kujuta. "Ma ei taha seda jama enam läbi elada! Mulle väga meeldib mu praegune elu ja hakata nüüd juukseid värvima ja korsetti ümber sättima, et minna noore tibiga ööklubisse, et ennast seal tümpsu sees purju juua...Ma ei teeks seda kunagi," kujutles ta ilmekalt.

Kõige paremini klapivad tema sõnul sarnase maailmavaate ja vanusega inimesed. "Kust mina tean, mida 20-aastane inimene tahab, mida on lugenud või mõtleb? Ma ei tea mõhkugi! Selles õitsvas keskeas hakata ennast viima kurssi selle asjaga, no tere hommikust!"

Rääkides aga suhteid tabavatest probleemidest, siis kõige hullem, mis Linna meelest armastajaid võib tabada, on lõputu näägutamine ja teise inimese käitumise kallal õiendamine.

"Istu nii, astu naa, pane see kohvitass siia," ilmestas Ivo Linna, kuidas algklassiõpetaja moodi kamandamine mehe väga pahaseks võib teha.
"Kui see läheb sellise näägutamise peale... siis ma olen vaba mees vabal maal ja teen, mis ma tahan!" põrutas ta.

Küsimusele, kas see sai ka tema abielule Reet Linnaga saatuslikuks, vastas ta pausi järel: "Jah, eks ta ikka proovis küll mind muuta selles suunas, mis tema jaoks õige tundus olevat. Ja ega ma seda pahaks pane. Nii ta läks," jäi ta siiski diskreetseks.