The Sun kirjutab, et Katie vaevles valude käest ning ei suutnud terve öö magada. Tal pole ka isu ning valuvaigistitest polnud üldse tolku. "Ta viidi haiglasse," kinnitas üks tuttav. Arstid kahtlustavad, et haavad on põletikulised ja peab midagi ette võtma.

Katie kukkus oma mõlemad jalad puruks paari nädala eest, kui viibis Türgis puhkusereisil. Ta viidi toona erakorralisele operatsioonile, kus paigaldati splindid.

Nüüdseks on ta tagasi kodumaal Suurbritannias ning käis möödunud nädalavahetusel Londonis Chelsea & Westminsteri haiglas operatsioonil. Viimane kestis kokku kuus tundi.

Praeguses olukorras on arstid Katie'it hoiatanud, et kui ta ei järgi rangeid reegleid ning haavad lähevad mädanema, võib ta oma jalgadest ilma jääda. Nad on manitsenud, et Katie peab olema üliettevaatlik.

Katie ise on viidanud, et kokku võib vigastusest taastumine kesta kuni pool aastat. Et olukord veidigi glamuursem tunduks, soetas Katie endale ratastooli, mida katavad vääriskivid. Selle väärtus on üle 10 000 naela.