Juba üle 30 aasta Terminaatoris mänginud Kreem meenutas seika, kui ansambli sõbrad - samuti bändiinimesed - rääkisid hiljuti, mis muusikasüsteemi nad oma bändibussi paigaldasid ja uurisid, et milline süsteem Terminaatori bändibussis on.

"Aga meil on bussis vaikus. Kes loeb raamatut, kes on arvutis, kellel on klapid peas. Suudame kõik ära rääkida bändi koosolekutel. Neid on vaja, sest teinekord võivad asjad minna selliseks, et ei taha koos lavale minna. Kui on probleeme, siis tuleb need selgeks rääkida kontserdivabal päeval," rääkis Kreem.

Küsimusele, et mis bändis kõige rohkem tavaliselt pingeid tekitab, pidi rokkar tõdema, et see on hilinemine.

"Kui keegi hilineb kümme minutit, võin üsna närvis olla. Meie basskitarrist mängib ka Dagös. Kui meil on mäng, võtab ta mõnikord samal õhtul ka Dagöga esinemise ja jõuab siis napilt enne meie kontserdi algust kohale. Selleks ajaks olen juba nii üles kruvitud – kus ta on? Pealegi, öösel on teel kõikvõimalikud metsloomad ja ega mulle meeldi, kui ta ühest kontserdipaigast teise kihutab. Eks hõõrumisi ole nagu igas heas perekonnas, aga katsume kõik lahendada," rääkis Kreem.