“Mina seda ei mäleta, aga Krissul on meeles, et mina polevat tahtnud temaga ühes liivakastis mängida,” SL Õhtulehele muigab ansambli Terminaator laulja Jaagup Kreem (31), meenutades, millal ta tulevase naisega esimest korda kohtus. Ehkki nad mõlemad elasid Tallinnas Hiiul Ilmarise tänavas, ei mäleta ta sest ajast Kristiinat üldse.

Juuli lõpul aga paneb Jaagup oma tütre ja poja emale abielusõrmuse sõrme. “Töö käib. Suure asja organiseerimine vajab palju kannatust,” kirjeldab Jaagup pulma korraldamist. Pulmapäeva ta veel ei ütle, kuid vihjab, et see on ilmselt naise nimepäev (24. juuli) või jaagupipäev (25. juuli).

Soliidsest suguvõsast pärit mehel on esialgu külaliste nimistus 150 inimest. “Jumal, ma ei saa praegu ühtki külalist öelda! Mai lõpul saadame kutsed ehk ära,” loodab ta.

Kui jutt läheb peo eelarvele, läheb Jaagupi suu lukku: “Rahast ma ei räägi!” Pulmakorraldusfirma Peomeistrid nendib, et 150 külalisega pulma peetakse juba suureks. Et külalised saaksid korralikult söönuks-joonuks, peab inimese kohta arvestama 500-1000 krooni. Lõplikus hinnas on aga oma osa ka pulmakleidil.

Kiriklikku laulatust paar ei taha. “Me oleme paganad!” naerab Jaagup ega mõista neid, kes enne pulma kähku leeris käivad ja siis kirikus end paari lasevad panna. “See on võlts!”

Jaagup on tulevase kaasaga kuus aastat koos elanud ja tunnistab, et armastus on neil sama suur kui alguses. Kui ta Kristiinat mõni kuu tagasi Egiptuses naiseks palus ja jah-sõna kätte sai, tundis ta end maailma kõige õnnelikuma mehena.

“Olen romantiline, muidugi. Kuid kellel on pärast kuut aastat kooselus romantika kadunud, peab endale kiiremas korras uue kaaslase leidma,” arvab Jaagup. Temale aga meeldib kaasale aeg-ajalt üllatusi teha — näiteks jätta lapsed vanavanemate hoolde ja sõita omapäi nädalalõppu veetma.