Terminaatori laulja Jaagup Kreem meenutab oma kõige jubedamat aprillinalja – tema sõber lavastas ta röövimises süüdi!

"Soomes oli üks internetilehekülg, kuhu sai sisestada nime, sünniaja ja mis kõik veel. Ja siis produtseeris see mingi uudise – just sellisel kujul, nagu oleks see Iltalehtis ilmunud," jagab laulja Jaagup Kreem temaga tehtud kõige hullemat aprillinalja.
 
"Olin just tõepoolest Soomes käinud ja siis üks sõber tuli paar päeva hiljem, et issand jumal, millega sa oled hakkama saanud!"
Lugu oli sellest, kuidas Jaagup Kreem oli pangaautomaadi juures röövinud mingisugust Rootsi turisti ja teda noaga ähvardanud. "Ja selline pilt ka veel juures, nagu oleks turvakaameraga võetud," meenutab Kreem Õhtulehes.
"Ma olin tõeliselt paanikas! Enda arust mäletasin nagu kõike, aga mine sa tea, oli päris kõva pidu olnud. Sõber veel ütleb, et nüüd tuleb skandaal – näe, Interpol (rahvusvaheline politseiorganisatsioon – E. R.) otsib ka taga. Mõtlesin tõesti, et tohoh hullu, nüüd on küll lood pahasti. Lõpuks ei pidanud ta enam vastu ja hakkas naerma. Ma ei saanud jälle aru, mida kuradit ta naerab, jumala tõsine asi ju – kuidas ma sain niiviisi röövida, kuidas selline mälukaotus. Seda hõõruti mulle veel tükk aega nina alla."