VÄRSKES KROONIKAS: Pühapäeva ööl vastu esmaspäeva oma kadunud isa Jaak Joala Jaguariga Kristiines Tiiva tänaval eramaja aeda põrutanud Janar Joalale ei lõpe asi ainult kriminaalmenetlusega joobes juhtimise eest.

Luksusauto lõhkumine lisab kahtlemata õli tulle niigi pingelisele pärandivaidlusele Janari ja Jaak Joala abikaasa Maire Joala vahel, aga tähendab ka ülikallist remonti, mille maksumus võib küündida 6000 euro ringi!
Jaguaride müügi ja hooldusega tegelevast Inchcape Motors Estoniast öeldakse, et auto stange on alati üks valusaimaid kohti – esiotsa remont võib kujuneda kulukamaks, kui esmapilgul näib ja arvatakse. Esimese hooga öeldakse Inchcape Motors Estoniast, et sellise Jaguari puhul nagu Joalal võib see summa ulatuda kuni kuue tuhande euroni!
«Stange remondi käigus võib ilmsiks tulla palju üllatusi, näiteks radiaator võib samuti katki olla. Nii et summa võib kõvasti varieeruda,» selgitas Inchcape'i kasutatud autode ostukonsultant Harry Reimers. «Täpsetest arvudest saab rääkida vaid siis, kui remondimees on auto oma silmaga üle vaadanud ning summad avaldatakse vaid auto omanikule.»
Janari kodu õuel seisavad mõlemad identsed isa Jaagule kuulunud Jaguarid. Kadunud laulja laulude autoriõiguse kõrval on ka need väidetavalt pärandivaidluse objektid. Janar Joala jäi tabamatuks. Millises suunas avarii vaidlust võiks mõjutada, sellel Maire Joala siiski ei peatu, ta nendib vaid: «Kogu lugu on kahetsusväärne ja väga kurb.»
Üks kolmest Tiiva tänaval parasjagu kalja rüüpavast vanamehest takseerib lapitud aeda ja pakub: «Mis muud, kui et poiss peab nüüd ka lõhutud aia kinni maksma!»

Jaga
Kommentaarid