Jaaks Madisoni ja elukaaslase Merit Männiste perre sünnib juba tulevaste jõulude paiku esimene laps, kuid olenemata sellest tunnistas Madison "Duublis", et pulmaplaanidega ei kiirusta.

"Nii nagu tuleb teha muusikat ja poliitikast hästi ja korralikult, tuleb teha ka kõike muud. Planeeritult ja ilusasti, mitte kiiresti ja rohmakalt."

Männiste ja Madison kohtusid poolteist aastat tagasi Vabariigi aastapäeval. “Merit oli esinemas Vabariigi aastapäeva suursündmusel Vabaduse väljakul ja siis ma vaatasin, et kes see küll on. Sealt see asi hakkas vaikselt kulgema."

Poliitikule omane julgus oli Madisonil järsku kui pühitud ja kohe ta neiuga rääkima ei julgenud minna. "Ma olen niivõrd häbelik ja tagasihoidlik inimene. Ma ei võtnud vaevaks minna sellise külma ilmaga kellegi aega raiskama."

Männiste tunnistas, et praeguseks on kõik sõbrad ja lähedased juba Madisoni piisavalt tundma õppinud ja on paari suhte osas toetavad. "Kõik on veendunud, et tegemist on täiesti normaalse inimesega, et ei ole midagi hullu."