Profirattur JAAN KIRSIPUU (39) ja tema tantsijannast kihlatu MONIKA TUVI (31) on väidetavalt esimesi kuid lapseootel - maimuke, väike tütretirts või pojaraas peaks ilmavalgust nägema suve lõpus!


Üle-eelmise aasta kevadel koos avalikkuse ette ilmunud paar viibib praegu Jaani treeningute tõttu Prantsusmaal. Jaani ja Monika suhe on arenenud mõõdukas tempos. Nagu galantsele härrasmehele kohane, kinnitas Kirsipuu oma tundeid tõmmu kaunitari vastu 2007. aasta detsembris, mil ta tema kätt palus. Monika sõrmes särab sellest ajast saati briljantsõrmus.
Monika ei kinnita ega lükka ümber, et ta on lapseootel. On's põhjust õnne soovida? «Hehehee, eee... Ei ole põhjust soovida enne, kui meil on laps,» arvab Monika, kellel juba on eelmisest kooselust teismeliseeas poeg Mac. Kirsipuul aga on varasematest kooseludest kolm last.
Läinud aasta lõpus valitseva Eesti grupisõidu meistri Kirsipuu naasmine võistlusrajale pälvis tähelepanu ka rahvusvahelises pressis. Kirsipuu asus taas pedaale sõtkuma väikeses Belgia klubis Geofco-Jartazi, mis plaanib sel aastal võistelda sellistes eksootilistes jalgrattariikides nagu Liibüa, Maroko, Tuneesia, Katar, Kamerun, Martinique, Guadeloupe, Elevandiluurannik jne.