Lõpuks ometi on hästihoitud saladus ilmsiks saanud! Laulev näitleja ja maailmarändur Jaan Tätte sai vanaisaks veel mullu suvel, kui tema poja Jaan Tätte juuniori ja tema abikaasa Simona perre sündis väike tüdruk.

Tirtsu nime ei soovinud keegi perekonnast aga pikka aega avaldada, kuid nüüd otsustas noor isa seda lõpuks teha. Tirts sai lausa kaks nime – Bibbi Zemfira!
Miks tüdruk just need nimed sai, jätab noor Jaan siiski enda teada. Muide, nime Bibbi kannab ka vana Jaani purjekas, mille ta ehitas 2001. aastal koos oma sõbra ja kolleegi Marko Matverega.
„Nime Bibbi pani lapselapsele minu poeg ja ma olin seda kuuldes väga rõõmus. Kui mul oleks olnud sündinud tütar (Jaanil on kaks poega – toim), siis ma oleksin talle just selle nime pannud! Mul on väga hea meel, et poeg sellise valiku tegi, justkui austusest minu vastu. Eks muidugi ta teab ka purjeka lugu ja ehk mängis ka see nimevalikul rolli," muheleb vanaisa. „Teine nimi Zemfira – selle valis välja Simona."
Jaan kinnitab, et oma kätega neliteist aastat tagasi vanast Vene sõjaväelaeva päästepaadist ehitatud purjekas on siiamaani alles: „Purjekas sõitis veel see suvigi."

Jaga
Kommentaarid