Jumalikust sai ümarik! Mais teineteise leidnud ja kokku kolinud näitekirjaniku, lavastaja ja laulumehe Jaan Tätte (49) poeg Jaan (24) ja modelliärinaise Beatrice’i (43) tütar Simona (25) ootavad oma esimest ühist last.

Kuigi sel teemal spekuleeriti juba ammu, kinnitab uudist lõpuks ka üks osapooltest, suurema vaeva nägijaid! «Rõõmusündmus on see loomulikult ja kõik on hästi,» kinnitab Simona.
See on ilmselt parim kink, mida ka vana Jaan võiks oma märtsikuiseks esimeseks suuremaks juubeliks tahta!
Nii Jaan juunioril kui ka Simonal on juba seljataga üks pikem kooselu. Mari Meentaloga jõudis noor Jaan koos olla kaks aastat, koos võideti lauluga «Unemati» südameid isegi Eesti Laulu võistlusel. Simona elas pikalt koos ansambli Indigolapsed ninamehe Tom Valsbergiga, kellega neil sirgub ka poeg. Tom omakorda on end täna sidunud näitlejanna Jane Kruusiga, nimetades naist oma elu armastuseks.
Muide, kui Kroonika mais Jaan juuniorilt suhte kohta Simonaga küsis, lipsas sisse kuuldeaps – Jaan nimetas Simonat enda sõnutsi jumalikuks, kuid ajakirjaniku kõrvu jõudis see sõnana «ümarik». Kui prohvetlikud sõnad!