``Eesti otsib superstaari`` pearežissöör Jaanus Nõgisto on tänases Naistelehes ilmunud Roosi Raudsepa juhtumist kuuldes šokeeritud.

Väljaanne kirjutab, kuidas ekstravagantse välimusega Roosi staarisaates žürii ette astus, kuid sealt negatiivsete kommentaaride saatel minema saadeti. Seejäre üritanud noor naine endalt kaks päeva hiljem elu võtta.
"Meie meeskonnas on olemas inimene, kes kontrollib osalejate mentaalset olekut. See toimub eelžüriis ja spetsialist vaatab üle, et lavale vaimse häirega isik ei astuks," rääkis Nõgisto.

Jaanus ei suuda uskuda, et Raudsepale kollasest kaardist ilmajäämine nii hävitavalt mõjus. "Tahaks väga loota, et see oli lihtsalt meediaga manipuleerimine. Roosi jättis meile väga enesekindla ja julge mulje," meenutab ta.

Nõgisto sõnul pole saate meeskonna eesmärgiks inimesi maatasa teha ja neisse negatiivsust süstida. "Me katsume vältida selliseid asju, kuid olgem ausad - isegi psühhiaater ei näe lõpuni inimese sisse."

Pearežissöör teab rääkida, et saatetiimiga on ühendust võtnud päris mitmed lapsevanemad, kes paluvad, et nende võsukese ülesastumist televisioonis ei näidataks. "Me oleme kõiki soove arvestanud ja proovinud teha, mis võimalik."

Vaatamata Roosiga juhtunud intsidendile teab Nõgisto öelda, et käesolev superstaarisaate hooaeg tuleb paljulubav. "Ma võin väita, et see on kõige parem ja põnevam hooaeg, mis meil olnud on."