"Selle uskumatu veendumuse põhjuseks on esietenduse päeval ETV-s näidatud dokumentaalffilm "Kogu tõde ansamblist Kormoranid ".
Tegelikult ei pane selline fenomen mind imestama - dokfilm oli tõesti virtuoosselt sooritatud ja teades kui edukalt eesti inimene on manipuleeritav näiteks poliitiliste mahhinaatorite poolt," tõdes Nõgisto.

"...ma ei oska teiste - Iffi, Mäxi, Ehala, Raudkatsi ja teiste eest vastata - aga see fake-dokumentaal on õigupoolest selle autorite poolt (need pole Tolk ja Maimik) mõeldud ilmselt toetava turunduskampaania elemendina MÄNGUfilmile "Kormoranid".

Omapärane "dokemtaalfilm" on samas imestama pannud ka Joel Steinfeldti: "Kas kogu selle "nalja" eesmärk ei olnudki mitte see, et kõrvaldada Eesti muusikaajaloost Eesti rokmuusika esiklaps ja ansambel Kooma?
Isiklikult minu ja Kooma teiste liikmete Heiki Targa ja Andres Põldroo vaatevinklist ei ole seda üldse võimalik teisiti mõista."

"Ja kui selles "dokfilmis" mängiti taustaks ansamblit Kooma ja minu poolt linti ruiatud "Ma pesen oma hambaid verega", siis miks meid ei arvatud väärilised olevat kutsutuina selle jõleduse esilinastusele?
Kas seepärast, et see oligi tõepoolest üks persekukkunud ettevõtmine? Kui nii, siis tänan kogu filmigruppi stsenaristist, näitlejate ja massistseenis osalejateni kõigi Kooma liikmete nimel."

Vaata filmi "Kogu tõde ansamblist Kormoranid" SIIT.

Kooma - "Ma pesen oma hambaid verega":