Ruja kidramehe ja telerežissööri Jaanus Nõgisto (54) poeg Jan Erik (28) sõudis üle-eelmisel reedel abieluranda. Anarhistlikus stiilis pulm, nagu Jaanus seda nimetab, algas Koplis asuvas kirikus ja jätkus Viimsi peokeskuses.


Juba paar aastat koos elanud režissöör Jan Erik ja advokaat Jaana Penne pidasid maha korraliku suure pulmapeo, mis kestis päevi.

“Kui nüüd aus olla, siis ei ole ma oma elu jooksul nii suures ja lõbusas pulmas käinud, kohal oli üle saja külalise,” lausub peigmehe isa Jaanus. Söödi, joodi ja tantsiti ansambli Röövel Ööbik saatel, mida vanem Nõgisto ka pulma meeldejäävaimaks sündmuseks nimetab. Seda, et tema mitte kunagi pulmas ei mängi ega tee seda ka seekord, aimas poeg juba varem — mistõttu ei tulnud Jan Eriku poolt selleks isegi pakkumist mitte.

Nõgisto, kes pole oma pojale eales naiste suhtes nõu andnud, kinnitab, et värske minia Jaana Penne on väga hea valik! “Tõesti armas tüdruk on,” kiidab vanem Nõgisto noort näitsikut. Omalt poolt andis Jaanus Jan Erikule ka eluks vajaliku tarkusetera kaasa, kuid see jääb asjaosaliste endi vahele...