Kohtuistungil arutati Jacksoni rohkeid tervisprobleeme, vahendab Daily Mail.

Kiirabi arvas, et tegemist on varjupaiga elanikuga

Doktor Conrad Murray rääkis, et Jacksoni keha oli kaetud süstlajälgedega ning ta oli kriipspeenike, sest ta ei söönud ega joonud.

Popstaari keha oli nii räsitud, et kiirabitöötajad pidasid teda varjapaiga elanikuks.

Doktor Murray, kes eitab Jacksoni tapmist, rääkis ka, et popstaar kasutas naha pleegitamiseks spetsiaalset kreemi ning rohkelt kölnivett.

Jackson oli salasuitsetaja?

Uurijad olid Jacksoni toast leidnud kaks tühja sigaretipakki, mis tõstatas küsimuse, kas mees oli salasuitsetaja. Samuti leiti Jacksoni Beverly Hillsi rendimajast kanepilehti, mis olid nii lagunenud, et esialgu kahtlustati, et tegmist on heroiiniga.

Majast leiti ka tühje rahustipudeleid ja ärevusvastaseid tablette, mis olid kirjutatud Omar Arnoldi ja Paul Farance'i nimedele. Neid nimesid kasutas Jackson ravimite hankimisel.

Haigus haiguse otsa

Murray rääkis kohtus, et kahtlustas Jacksonil flebiiti ehk veenipõletikku. Staari silmanägemine oli aga nii kehv, et arsti sõnul oleks ta peagi pime olnud.

Jacksoni jalad olid aga paksendeid ja seenhaigust nii täis, et arsti pidi seda eemaldama. See muutis aga staari liikumise, eriti tantsimise, valusaks.

Ka eesnäärmega olid popikuningal kehvad lood. Ta sõi retseptiravimit nimega Flomax, mis aitas eesnäärme suurenemist takistada ning tegi staaril urineerimise kergemaks.