Hall ütles intervjuus ajakirjale Tatler, et aastapikkuse armuloo järel on veel vara pulmadest rääkida, aga et vahelduseks on äärmiselt tore, kui sinu suhtes ollakse helde.

Hall kohtas finantsist Tim Attiast Londonis, kui üks sõber tõi mehe pärast “The Vagina Monologues” etendust talle külla. Nüüd osalevad mõlemad avatud ülikooli kraadikursusel. Ja kuigi Hall on kohtunud Timi vanematega, ei ole mees kohtunud naise endise partneri Jaggeriga, kellega Hallil on neli last.

Kui Halli sõnu uskuda, siis ei pruugi ta temaga iial kohtuda.

“Ma tahaksin neid kokku viia, aga Mick ei taha. Ta on veidi vanamoodne,” ütles ta ega soostunud vastama küsimusele, kas Jagger on armukade.

Jaggerit tuntakse kui oma raha kiivalt kaitsvat meest, Halli sõnul käib ta uus partner rahaga hoopis vabamalt ringi.

“On tõsine vaheldus, kui sind koheldakse kenasti ning sinu peale kulutatakse raha. Prantsusmaal puhkamas käies käisime me Timiga igal pärastlõunal poodides ning ta ostis mulle kleite. Millisele tüdrukule see ei meeldiks?”

Hall ütles, et tal on hea meel, et “ebaterve” suhe Jaggeriga on läbi ning et ta elu on praegu väga hea. Paar lahutas, kui rokkar rasestas Brasiilia modelli Luciana Moradi.