Keilas avarii teinud Nissan X-trail maastur mõlkis kõigepealt tee äärde pargitud sõidukit Renault ning kaotas ise seejärel juhitavuse ning paiskus külili. Autoroolis olnud Korjul tuvastati kriminaalne joove ning ta viidi arestikambrisse.

Autos, mis kandis Eesti Jäljekoerte Klubi (mille aretusjuht ning juhatuse liige Korju on) kleebiseid, olid peal kolm lõrisevat koera, kes ründasid juhti abistama läinud päästjaid ja politseid. Delfi andmetel hammustasid jahikoerad üht päästjat käest ning üht sündmuspaigas olnud naine sai näost pureda. Enne, kui koertele järele ei tuldud, polnud võimalik õnnetuspaigas tegutseda ega juhti aidata.

Telefonikõnes Korjule kostab naine alustuseks, et ei soovi avalikke selgitusi anda. "Kellele ma selgitan? Inimestele, Eesti rahvale, kes niikuinii sittab kõik üle? Annan selgitusi neile, kes seda väärivad. Oma lähedastele, tuttavatele ja sõpradele. Olen seda teinud. Ma ei anna avalikkusele mitte mingeid selgitusi. Igal inimesel on oma arvamus niikuinii ja see müra, mis seal ümber toimub, ei huvita mind üldse," sõnas ta, ent jätkas rahunedes juba kahetsevamal toonil.

"See on kahetsusväärne juhtum, ma tunnistan ennast süüdi. Väga palju halbu kokkulangevusi oli sel päeval. Kõik. Olen oma karistuse saanud ja nii ongi," ütles Korju.

Varasemalt karistamata Korjule mõisteti eile kiirmenetluse korras karistusseadustiku paragrahvi 424 alusel joobes juhtimise eest (Korjul tuvastati keskmine joobeaste ehk üle 1,5 promilli) karistuseks 2 kuud tingimisi vanglakaristust üheaastase katseajaga. Samuti jäi naine 1 kuuks ilma autojuhilubadest.

Vaata "Victoria püssi ja panniga" esimest osa: