Laps, kes eostati karantiini ajal, on endisele Manchester Unitedi ja Inglismaa koondise keskkaitsjale Rio Ferdinandile (41) neljas. Tal on esimesest abiellust 2015. aastal vähki surnud Rebecca Ellisoniga kolm last.

Uudis järgmise beebi sünnist tehti lastele teatavaks imearmsal moel. Kate (29) filmis salaja, kui Rio uudist 13-aastase Lorenzi,11-aastase Tate'i ja 9-aastase Tiaga jagas, kirjutas The Sun.

Lapsed lehitsesid pahaaimamatult fotoalbumit, kui sattusid sellele, millele oli kirjutatud: "Nüüd on aeg uueks peatükiks, arvake mida?" Siis tuleb Kate ja teatab, et on rase.

Lapsed hüppasid rõõmust kuuldes üles ja alla, olles siiralt õnnelikud uue õe või venna üle, kelle nad saavad. Kate näitab neile oma kasvavat kõhtu ja küsib: "Kas te siis pole märganud?"

Väike Tia teatas uudist kuuldes oma soovist saada endale väike õde, poisid aga uurisid, kas Kate ikka räägib õiget jutt.

Kate kirjutas video juurde pealkirjaks: "Pöörane maja muutub peagi veel pöörasemaks ... iga kord, kui ma seda vaatan, hakkan ma nutma, parim reaktsioon. Beebi Ferdy, me oleme sinuga kohtumisest väga põnevil."