Kanal2 tähistab peagi 20ndat sünnipäeva uhke peoga, kuhu tuleb ilmselgelt kokku Eesti meelelahutusmaastiku koorekiht ning loomulikult soovib seal oma silikoonkeha eksponeerida ka Marco Tasane.

Marco on juba nii meeleheitel, et pakub kutse eest isegi raha - kuuldavasti lausa 100€. Paljud, kes temalt selle palve on saanud, hetkel küll lihtsalt ignoreerivad Marco nutulaulu, kuid teada on, et mida lähemal on peokuupäev seda suuremaks muutub ka surve.

Miks aga Marcot peole ei taheta? Kuuldavasti ei soovi peo korrdajad Marcot üritusele, kuna ta kipub end igal üritusel paljaks kakkuma ja oma silikoonlihaseid eksponeerima. Selline tegevus ei ole aga mitte teps viisakas teiste külaliste suhtes ega kuidagi väärikas suursugusel juubelipeol.

Kanal2 pressiesindaja Heili Klandorf sõnab kuulduste peale Publikule: "Oleme kuulnud jah, et Kanal 2e selle sügise juubelipidu on juba nädalaid enne selle toimumist nii populaarne, et mitmed inimesed püüavad leida võimalusi sinna pääsemiseks, pakkudes näiteks peopääsu eest raha ka neile, kellel on kutse. Pean tunnistama, et Kanal 2 eetris ja sõpruskonnas on 20 aasta jooksul olnud palju häid inimesi, toredaid koostööpartnereid ja töökaid teletegijaid, kuid päris kõik siiski meie peole ei mahu."

Klandorf lisab ka, et kutset müüa ega sõbrale anda arukas plaan ei ole: "Iga kutse on personaalne ja peole tulnute nimesid kontrollitakse uksel."

Kallis lugeja, mis sa arvad kas Marco väärib kutset Kanal2 peole? Aga presidendi ballile?

See pole esimene kord, kui Marcot peole ei oodata! LOE KA: Ohoh! Polegi meelelahutaja? Strippar Marco ei saanud Kroonika peole sisse!