Enda teada omaealise tüdrukuga privaatselt videovestlust pidanud noormees sai kohutava üllatuse osaliseks, kui selgus, et vestluse taga peitus terve kamp kiusajaid, kes vestluse pahatahtlikult salvestasid, vahendab The Daily Mail.

Järgnesid väljapressimised ja ähvardused video noormehe perele ja sõpradele laiali saata, kui poiss raha ei maksa. Perry arvutist tema surma järel leitud vestluse kohaselt anus häbistamise hirmus poiss kampa: "Mida ma pean tegema, et te seda ei levitaks?" Vastuseks saadeti kontonumber, käsk raha kanda või ennast ära tappa, sest pärast video lekkimist "ei ole tema elu enam elamist väärt". Poisi viimased sõnad selle peale olid: "Head aega!"

Samal õhtul hüppas Perry sillalt alla. Kui vetelpääste ta veest välja tõmbas, oli noormees veel elus, kuid suri veidi aega pärast seda.

Tegemist on juba väga mitmenda juhtumiga, kui teismeline endalt küberkiusamise pärast elu võtab ning probleem on üha enam levimas ja järjest nooremate laste seas.

Vaid nädalapäevad tagasi lõpetas oma elu 14-aastane Hannah Smith, keda kiusati Läti päritolu veebilehel Ask.fm. Eelmisel aastal tappis ennast Perry'ga analoogsel põhjusel ära 15-aastane Ameerika neiu Amanda Todd, kelle kiusaja ei jätnud tüdrukut rahule isegi siis, kui see koole ja elupaiku vahetas ning levitas üha uuesti tema pilti, kus ta internetis võõrale veebikaameras rindu oli näidanud.